翻訳と辞書 |
Eggplant papucaki : ウィキペディア英語版 | Eggplant papucaki
Eggplant Papucaki ((トルコ語:Patlıcan papucaki)) is a typical Aegean dish found on both Turkish and Greek sides of the Aegean Sea. "Papuc" or "papuç" is a Persian word "paposh" (پاپٯش) that is used in Turkish and means shoe or slipper.〔http://almostturkish.blogspot.com.tr/2009/08/eggplant-papucaki-patlcan-papucaki.html〕 The ingredients are eggplants, green peppers or bell peppers, green onions, tomatoes, lemon, olive oil, mozzarella or feta cheese, eggs, leaves, salt and pepper. ==See also==
* List of eggplant dishes
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Eggplant papucaki」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|